tirsdag 2. august 2011

Sommeraktiviteter

Jeg må innrømme at jeg har vært helt satt ut i over en uke nå, etter det som skjedde i Oslo. Derfor har jeg drevet med mange ulike oppgaver; jeg har malt veranda-gelender og gulv, gitt nytt liv til et gammelt furubord og jeg har kløvet masse ved. Og jeg har sovnet, godt sliten hver kveld. Dere skal få se bordet bare det er blitt helt tørt og jeg kan ta det inn i stua igjen :) 
Strikketøyet har jeg selvfølgelig hatt i fanget hver kveld. Jeg har strikket tre slike jordbærluer;
Jeg synes disse luene er ille søte på små-folk jeg da :) 
Nå er det kun en igjen; en har jeg gitt bort og en har jeg solgt :) 
Resten av det jeg har strikket har jeg ikke fått somlet meg til å ta bilder av. Jeg trenger modeller, og de er ikke alltid tilgjengelige så lenge det er dagslys ute.... derfor får jeg komme tilbake til det senere.  
Også denne sommeren har jeg drevet litt med plantefarging. Jeg har farget med bjørkeblader som jeg har kokt ut, for så å sile over i en jerngryte. Jeg har bestilt jernsulfat nemlig, men den pakka har ikke kommet ennå, og jeg ville prøve om jerngryta i seg selv var nok til å gjøre garnet grønt. 
Vel ble det litt grønn-skjær på garnet, men jeg er langt i fra fornøyd med resultatet. Jeg har latt garnet ligge å kjølne i fargebadet, og resultatet ble at det ble mørkere der garnet hadde ligget helt i "vann-skorpa". Men jeg får kalle det flerfarget garn, og det kan jo være at det blir fint å strikke med sammen med en annen farge til. Begge hespene er Hifa Ask. Bedre lykke neste gang :) 


Ta vare på hverandre!

2 kommentarer:

  1. Har vært sånn jeg også... men jeg har ikke klart å konsentrer før de siste dagene! Har en vinnende som har en sønn som var på Utøya, det gikk heldigvis bra med han. Men ikke kameraten :(
    Gleder meg til å se hva du har gjort med bordet og den garnfargingen din høres så spennende ut!
    Ønsker deg en god natt, klem.

    SvarSlett
  2. Så fin lue. Har akkurat tatt en lignende av pinnene jeg også.

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!