mandag 6. juli 2020

Starfall

Denne genseren dukket opp nesten litt frem fra glemselen. Det er lenge siden jeg strikket den, men det har ikke vært noen anledninger for å bruke den. Jeg har så lett for å slenge på meg en av favorittgenserne mine om og om igjen. Det er sikkert noen som kjenner seg igjen i den?


Genseren heter Starfall og er designet av Jennifer Steingass. 
Garn: Cascade 220
Pinner: 4,0 og 4,5 mm
Farger: koksgrå, lys grå, lys blå og lys "julegrønn". Angrer litt på at jeg tok med den grønne, men det er litt sent nå.

Jeg synes ærlig talt at mønsteret var litt kronglete fordi det var oppgitt mange varianter av hver størrelse avhengig av garntype/tykkelse, om man ville ha den innsvingt osv. Sånt gidder jeg ikke å forholde meg til.



Jeg endte istedet opp med å bruke maskeantall fra en annen genser jeg har strikket i det samme garnet, og passet på å ha riktig maskeantall som gikk opp i mønsteret. 
Det var en artig genser å strikke, selv om jeg ikke er noe glad i å strikke med tre farger samtidig med så tykt garn. Men det funka greit.
Hvis jeg skulle  strikke en sånn genser til, ville jeg strikket den i mye tynnere garn. Det trur jeg hadde blitt mye finere. Men nå har jeg den jeg har, og det får være bra for nå. 

Mønsteret er å finne på Ravelry: https://www.ravelry.com/patterns/library/starfall


Ta vare på hverandre!