tirsdag 3. november 2015

Selbuvotter til baby

Jeg har strikket et nytt par med selbuvotter til baby. Det har vært litt prøving og feiling, siden jeg ikke har brukt oppskrift. Disse blå vottene ble litt smale, så den passer nok best til 0-3 måneder gamle babyer. Garn: Rauma finull, lys blå og hvit
Pinner: 2,5 og 3,0mm
Jeg har laget løpegang etter vrangborden og trædd i en heklet snor. Jeg pleier å hekle eller strikke i-cord snorer, for de holder seg bedre i bruk og vask. Egentlig synes jeg vel at det er penere også :)

Hvem som blir eier av disse, vet jeg ikke ennå. Jeg er usikker på om det blir noen julemesser på meg i år, og jeg har ingen små å gi dem til. Derfor kan det hende de havner i posene til Frelsesarmeen. Det vil tiden vise. Det eneste som er sikkert at de vil varme noen små hender en gang!
***********
Ta vare på hverandre! 
Stor klem fra meg

4 kommentarer:

 1. Søte babyvotter, Guri! Kanskje like greit at de er litt smale, for de vide vottene ramler jo bare av.
  Her har jeg begynt med klingebaksten, og nå skal jeg straks i gang med å smøre og pakke gårsdagens produksjon. Ellers er det strikking til julemarked.....

  God tirsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så fine votter, de blir nok å glede en mamma og et knøtt. Jeg har tatt for meg ufo-lageret, og skal prøve å ferdigstille alt i tiden framover. :) Er sykrmeldt for tiden, godt å ha noe å pusle med.

  SvarSlett
 3. Dei er i alle fall heldige dei som får så fine vottar :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!