fredag 11. juni 2010

Junigave fra garnvennen min

Se så mye fint jeg fikk!!! Tusen, tusen takk vennen min :)

For dere som ikke vet det, så har jeg en garnvenn og vi sender hverandre pakker hver måned. Kjempekoselig og like spennende hver måned!
Vi tenker veldig likt, for maigavene vi sendte til hverandre var nesten helt like. Helt utrolig!! Men denne gangen blir det to vidt forskjellige pakker som postmann Pat kjører rundt med. Jeg har kjøpt noe til datteren hennes også... det er det eneste fellestrekket!
Mer kan jeg ikke røpe siden hun ikke har mottatt den ennå :p
Denne gaven er beregnet for å strikke til datteren vår. Hun jubla både over det lekre mønsteret og de herlige fargene! Så det var full klaff! Og jeg; jeg gleder meg til å begynne å strikke det :)
Det skal strikkes i Cotton viscose + Plumet og det er to garntyper som blir skikkelig stilige sammen : )To nøster herlig Mirasol alpakka (fra Du store alpakka) i en kjempefin turkisnyanse + oppskrift på en søt liten vest. Må innrømme at jeg verker i fingrene etter å  strikke et skjerf av garnet, rett og slett fordi jeg ikke får kjøpt det garnet her i nærheten. Og garnet var så digg!!!!
Blir jeg tilgitt tro??? Så kan jeg bruke et garn jeg har fra før til denne søte vesten. Den blir ikke liggende lenge i kurven før den er solgt, det kan jeg love dere!!! Passet helt supert for jeg har planer om å strikke mere babytøy til julemessa 2010 : )
Mye scrapping-stash fikk jeg også! Det er fint å bruke både til kort og da jeg skal starte på "konfirmasjonsalbumet" til Frøken Snupp :
Og sist men ikke minst; herlig mørk brent kaffe! Den er allerede testa og godkjent :)

Så nå kan jeg bare si at jeg er glad for at jeg har store ører, ellers ville smilet mitt gått helt rundt :)