fredag 29. oktober 2010

Det er helg folkens og jeg trenger hjelp!

Det er fredag, og roen har senka seg i huset. Det er godt å være menneske!!
For de som lurer på raggegarnet fra Gjestal, har jeg følgende å berette:
Jeg kontaktet salgsleder via mail for to dager siden, men det eneste hun gjorde var å bekrefte at mailen var lest.....
Jeg ble litt oppgitt da jeg fremdeles ikke hadde fått noe svar i dag, og sendte derfor en henvendelse til Adm.dir. med kopi av den første mailen. Og da begynte ting å skje :) Fikk svar at de skulle sjekke det opp nærmere og komme tilbake med et svar til meg. Og det kan jeg leve godt med så lenge!

Det jeg lurer på nå er hvilket garn jeg kan bruke istedet? Kundene mine vil ha "gode, gammeldagse raggsokker" så garnet må være tilsvarende i tykkelse og slitestyrke. Hvis det er noen som har noen gode ideer, tar jeg imot med takk! Det begynner nemlig å haste hvis jeg skal få strikket nok sokker til årets julemessse. Hvis jeg "går for" et forslag, vil forslagsgiveren få en overraskelse i posten fra meg :)
Hvis det er flere som har gode forslag, trekker jeg en :)

Det har gått i luer her de siste par dagene:
Jeg synes disse duskeluene er så søte! Begge er strikket i dobbelt Arwetta. På den rosa og lilla er det rosa garnet dobbel tynn alpakka. Det blir helt sikkert flere slike luer utover!

Her er noen aldeles håpløse bilder av to luer jeg strikket i går. Har alt for dårlig lys inne og ute er det grått og dunkelt hele dagen, så det er jo umulig å se åssen de ser ut!! Men knappene er pene synes jeg!!  *blæ* 

Ønsker dere alle en koselig fredagskveld!
Her blir det vel kaffekoppen, strikketøyet og forhåpentligvis en krim!