mandag 17. november 2014

Lytt til selvskryt, for det kommer fra hjertet.....

... Ja, det skal ha vært et av min fars ofte brukte utsagn. Nå føler jeg meg langt i fra vel med å skryte, men mange vil oppleve dette innlegget som nettopp det - uhemmet selvskryt! Så hvis du ikke fikser å lese sånt, anbefaler jeg deg å stoppe lesingen her og nå. 
*****
For dere andre som velger å lese videre, se på dette: Jeg har for første gang fått trykket mine oppskrifter i en bok!! Gjett om det er stas!
Nå er det ikke sånn at jeg har fått til en helt egen bok, det er fortsatt en drøm som jeg jobber fram i mot. Men to av mine oppskrifter  er kommet med i Familiens store strikkebok som nettopp har kommet ut: 


(Om du skulle være i tvil: det er de to settene med lue og votter som er felt inn i bildet, som er mine design. ) 

Egentlig hadde jeg ingen forventninger til denne boka, annet enn at jeg var spent på hvordan "mine" oppskrifter (De er ikke mine lenger, fordi de er solgt til en norsk garnprodusent) ville bli presentert. Men etter å ha sett nøye på den, må jeg si at dette er en veldig fin bok, som har nesten alt. Her er flotte oppskrifter på alt fra klær til baby, barn, damer og menn, småstrikk, tilbehør, dukkeklær og interiør. En del design er helt nye, og andre er 60- og 70- talls retro-oppskrifter. Jeg kan ikke vise alt, men har valgt å vise dere et knippe av retro-strikk: Da jeg får god tid, og ikke strikker som en gal til årets julemesse, skal jeg garantert strikke noe fra denne boka. Og hvis du skal unne deg selv en strikkebok i høst, skal du lete lenge etter å finne en bok med større bredde enn denne. 

*****

Ha det fint folkens! 
Stor klem til dere alle :)