torsdag 17. november 2011

Strikking nesten døgnet rundt

Det er ikke til å legge skjul på at nå er jeg i innspurten av produksjonen til julemessa. Veldig moro, for på denne tiden pleier jeg alltid å komme på nye ideer og finne nye garnsorter jeg har lyst til å prøve ut. Nå har jeg strikket noen luer: 


Garn: Viking Naturgarn
Pinner: sympatiske 7,0 mm (elsker det!!!) 
Dette garnet er en ny erfaring for meg. Det er løst tvunnet, men er allikevel godt å strikke av. Til disse luene har jeg brukt svart, hvit og multifarge nr. 656. Inklusive dusken gikk det ca. 4 nøster per lue. 
**********
Siden jeg ble ferdig med genseren jeg viste i går, har jeg irritert meg over den. Den ble absolutt ikke slik  jeg ville ha den. Så i går kveld hev jeg den i vaskemaskinen på 40 grader, og tenkte at nå fikk det briste eller bære. Og det bar, for å si det sånn :)


Jeg kunne jo risikert at den hadde blitt helt feil i proporsjonene 
 siden det alltid tover alltid mere i "høyden" enn i bredden. Men jeg var heldig, nå er det ca en størrelse 2 år. Nå tror jeg bestemt at den passer til vesla denne vinteren, og ikke om noen år :)
**********
Så vil jeg takke deg, Bente for pakken jeg fikk i posten i går! Bente som har bloggen Bente`s Hobbyrom , hadde nemlig hatt opprydning hjemme hos seg og funnet ut at diverse ting til plantefarging trengte hun ikke lenger, og derfor sendte hun det til meg :)  Snille Bente! Tusen, tusen takk! Hos meg skal jeg love deg at det blir brukt!
**********
Ha en fortreffelig dag alle sammen! 
Stor klem fra meg :)