lørdag 12. mars 2011

Brunt til barn....

Brunt liker jeg som kjent veldig godt, og disse nyansene på Nepal- garnet fra Drops er bare helt herlige :) 
I tillegg er dette garnet mykt og godt at det er en fryd :) Med andre ord er det flott garn til barnetøy. Litt for tykt til de aller minste størrelsene kanskje, men til jakker går det fint. 
Denne genseren er 6-9 måneder. Synd at knappene ikke synes skikkelig på dette bildet. Jeg valgte det bildet som gir riktig gjengivelse av bruntonen nemlig, og livet har lært meg at jeg ikke kan få både i pose og sekk ;) Denne genseren går nå under navnet Truls og Toras kosegenser.


Ett par luer som passer til den brune genseren har det også blitt; begge i størrelse 6-12 måneder. (Duskelua har jeg funnet oppskrift til i en blogg, mens klaffe-lua er en "redigert Guri-utgave" av en oppskrift jeg fant ett sted. )
Og for de som tenker restegarn her nå, så er det helt feil! Jeg pleier å  handle garn i store mengder om gangen, og denne handelen var intet unntak :) Tror jeg har rundt 50-60 nøster igjen ennå..... 


Denne beige jakken er også strikket i Nepal. Fordi mitt første eksemplar av denne oppskriften er størrelse 0-3 måneder, kaller jeg denne for Bambino-jakke (Ja, ikke sant .... jeg er kreativ når det gjelder navn på produktene mine... ;p   )


Som dere sikkert skjønner, har jeg laget oppskriftene til genserne selv. Jeg driver nå å utarbeider oppskrifter til både jakke og genser i Nepal, og regner med å dekke fra 0-3 mnd og opp til 2 år. (Eventuelt  flere størrelser dersom jeg får forespørsel om det.) De er delvis ferdig på papiret, men jeg må selvfølgelig strikke minst ett eksemplar av hver størrelse for å se at oppskriften er riktig og at det jeg har regnet ut på papiret faktisk stemmer. Da den jobben er klar, vil oppskriftene ligge ute for salg også.


Nå ønsker jeg dere alle en koselig lørdagskveld :)