søndag 4. desember 2011

Takk for sist, alle sammen!

Ja, så er Messa med stor M over for denne gang. Nok en fin dag på Tomb, hvor vi har møtte masse hyggelige mennesker og jeg fikk vist fram produktene mine. 


I fjor hadde vi 4 meter stand,og syntes at det ble for trangt for oss. Derfor hadde vi utvidet til 6 meter i år. Det fungerte veldig bra, selv om jeg ikke hadde plass til alle varene mine i år heller..... 


Frøken Snupp og hennes venninne var trofaste også i år, og de koste seg minst like mye som oss voksne. Ja, for Mannen var med i år også, snille Mannen min! 


Det kunne virke som det var en del mindre besøk på messa i år i forhold til i fjor. I fjor var det flott vintervær og kaldt, i år var det regn og sterk vind. Det tror jeg fikk en del mennesker til å bli hjemme. Vi solgte godt i år også, men det var langt i fra så travelt som i fjor. 


Det som er spesielt trivelig med å være på Tomb år etter år, er at jeg møter kundene "mine" igjen. I år var det ei dame som sa; "Ja, nå blir det gaver fra deg to år på rad! Det er populært!" At det gjør meg både glad og stolt, er vel unødig å fortelle :) 
Ekstra moro var det at Ulla-Bella kom og titta på messa i år! Takk for at du ga deg til kjenne; det var veldig hyggelig å hilse på deg!
Nå skal jeg begynne å tenke jul i heimen, og kanskje blir det ny messe på Lunds til helga..... vet ikke helt om jeg er klar for å tenke ei messe til, i hvert fall ikke i dag...
**********
Så vil jeg minne dere på at det er siste mulighet i dag for å bli med på Førjuls-konkurransen min! Alle som vil kan delta, og du finner den i venstre marg!
**********
Ha en super advents-søndag!
Stor klem fra meg!