onsdag 2. januar 2013

Marius-genser til Frøken Snupp

Endelig har jeg fått lånt meg et kamera slik at jeg kan vise fram hva jeg har laget i  det siste. Etter å ha strikket for salg i hele høst, hadde jeg lyst til å lage noe som "blir" i huset. Så fredagen før jul (Ja, du leste riktig! Det blir nemlig jul selv om man ikke vasker i alle skuffer og skap) begynte jeg på en Marius-genser til Frøken Snupp: 
Genseren sitter som et skudd, men Frøkna ønsket ikke et stort bilde denne gangen, og det må jeg respektere. Derfor blir det et bilde som viser fargevalget hennes. Eller, viser og viser, det er neimen ikke lett å se at det er lilla jeg har brukt øverst i halsen..... men det er det altså. 
Noen kalde fakta: 
Garn: Gjestal Vestlandsgarn, 
Bunnfarge; ubleket nr. 200
Mønsterfarger; grå nr. 205 + lilla (den lilla de har på Europris, for den er litt "støvlilla", på en måte, liksom..... )
Oppskrift: den fra Sandnes-garn. Men, jeg har gjort en liten forandring: jeg fellet 20 (eller 30) masker ekstra før vrangborden i halsen. Strikket slik det sto i oppskriften først, men da datt den litt utover, og det var ikke pent. Slik den ble, var slik Snupp ville ha den, og da er det bra ; -)


*****

Ha det godt alle sammen! 
Stor klem fra meg :)