onsdag 7. juni 2017

Barnetepper, barnetepper, barnetepper

Det er ikke så mye spennende å vise fram for tida. Jeg har flere større prosjekter på gang, og det tar litt tid. Men Frøken Snupp og jeg strikker alltid til sykehuset. Det er grei strikk foran tv`n, som passasjer i bilen eller rett og slett når hodet skal få helt pause. 
Vi strikker tepper i alle mulige farger, for smaken er forskjellig hos alle, også hos foreldre til de små som trenger et varmt teppe. 


Alle disse er strikket i Drops baby merino. Drops har mange fine farger i dette garnet, og jeg forelsket meg i fargene "lys sjøgrønn" og "petrol". De er fine å kombinere med lys grå, og de funker også sammen med lys turkis og turkis. Teppet til høyre er strikket i striper med alle disse fargene, med lys grå som gjennomgående farge. 
Det er kun på tepper det er lov å dekorere, så jeg heklet en "blomst" og satte på det ene teppet. Morsomt, men ikke vakkert!
(Grunnen til at det ikke er anledning til å dekorere luer, votter og sokker er fordi det kan gi trykkskader på små barn)Disse er strikket i babyull fra Sandnes, Gjestal og Dale fabrikker. 
Alle teppene er minimum 90 x 90 cm. Det er stort behov for store tepper, så pinnene forsetter å arbeide her hos oss. 

Ha det bra alle sammen! 
Klem