torsdag 4. august 2011

Sjal - en gjenganger

Da jeg var på Projo-treff i sommer, strikket jeg på et sjal i brunt og beige-toner. Det ble DIGERT for å si det mildt, men jeg hadde masse garn igjen etter det. Sjalet ga jeg bort til naboen min, og hun ble kjempeglad for det, sa hun. Tror hun mente det også, for jeg har sett det i bruk nesten hver kveld hun har sittet ute i sommer :)
Jeg er veldig glad i disse fargetonene, og derfor har jeg strikket ett til som jeg skal ha selv. Her har jeg strikket opp mange nøster, med ulik tykkelse for å få litt mere liv og varierende tekstur i sjalet. (Akkurat som jeg gjorde på det første)
Datteren vår øver ikke til å bli prest, hvis noen skulle få seg til å tro det..... vi ville bare vise størrelsen på sjalet :) 
I følge sønnen vår, er det ikke sjal, men trekantede pledd.... og det er jo praktisk :) Det er i alle fall veldig godt og varmt å bruke :) 
Og da kan man jo kalle det akkurat hva man vil for min del :) 
****************
Hva furu-bordet mitt angår, har det nå fått plass i stua istedet for på verandaen. Ikke fordi det er ferdig, men fordi det er meldt regn til natten og fordi jeg ikke har noe annet sted å sette det under tak. (Klok av skade og så videre....) Derfor har jeg malt inne i dag, for å være på den sikre siden :) 
I skrivende stund har jeg derfor valget mellom å sitte videre i malings-lukten eller å gå ut til myggen.... (myggen er mere glad i meg enn hva jeg er i den) tror dessverre at jeg er så susete i hodet allerede at jeg kan komme til å velge å bli her jeg er ... eller ? 

Ha det godt alle sammen! 
Nyt sommerkvelden der du er!