onsdag 27. oktober 2010

Det drøyer og drøyer....

... med sokkestrikkingen min. Har nå kommet opp i fem par, men har mange par igjen.
Problemet mitt er nå at jeg har begynt å reagere allergisk på garnet; øya renner og klør! Røde poser under øya. Føler meg så pen nå..... Jeg har skrevet til Gjestal og spurt hva de egentlig har i garnet, for selv etter å ha strikket i mange, mange år harjeg aldri opplevd noe lignende. Spennede å se hva de svarer... hvis de svarer!!
Men aldri så galt at det ikke er godt for noe; jeg har en grei unnskyldning til å strikke andre ting innimellom!

Jeg kjøpte meg noen nøster Arwetta på 123knit for ett par uker siden, for å prøve garnet. Og det er som med Sterk fra DSA; det var kjærlighet ved første maske! Mykt og deilig og utrolig godt å strikke av!!
Ble litt overrasket over noen av fargene, som var mye mørkere i "virkeligheten" enn på bildene. Men sånn er det å handle på nettet. Man må ta det man får. Og om fargene var mørkere, var det så absolutt ikke negativt; de var nydelige, synes jeg! Og nå har jeg allerede fått leveranse nr. 2 og venter på nr. 3 med garn fra 123knit.
Foreløpig har jeg strikket tre luer med Arwetta; to duskeluer og en lue med øreklaffer. Alle tre med dobbel tråd. Ellers har jeg strikket ei guttelue i svart og noen flere babyvotter siden forrige gang jeg skrev her i bloggen.
De som har lyst til å strikke duskelue, kan gå inn HER for å finne oppskriften.

Ha en fin dag alle sammen! Jeg går tilbake til strikkepinnene!