torsdag 5. mai 2011

Små barneskjerf blant annet...

Først av alt; velkommen til nye følgere; Kjempestas at dere vil følge bloggen min :)))
Når kvelden kommer setter jeg meg ned med strikketøyet; jeg har tid til å unne meg det nå. Begynner å komme "i rute" og det er fortsatt ei uke igjen å gjøre ting på:)
Siden jeg ikke ikke helt vet hva jeg skal lage, har det blitt noen skjerf til barn. Dette er strikket i to tråder Drops tynn alpakka, og har fått en heklet blondekant nederst:
Jeg har fått låne en aldeles nydelig modell, og skjerfet var akkurat passe i størrelsen til henne. Hun på sin side likte fargen godt, kanskje ikke så rart; rosa er jo prinsessefargen nummer en :))
Hun var også modell for meg på det skjerfet jeg viste her for noen dager siden. Jeg var litt spent på det, om det ville være for lite som skjerf og om fasongen var dum i den størrelsen (les: ganske lite)
Det passet, men kunne godt vært litt bredere. Dette er med andre ord èn størrelse for liten for min modell, men vil være fin for mindre barn. Min søte modell likte dette skjerfet best :) Var det fargen som gjorde utslaget, tro??


Sist helg var "innkjøps-helg" for meg; jeg har tidligere kjøpt flere like lys-lykter på Søstrene Grene som jeg tenkte vi kunne bruke til konfirmasjonen. 
Siden vi skal leie lokaler og alt "stæsj" må pakkes opp og ned og fraktes, dropper jeg bevisst krystall..... Men, det skal jo være pent allikevel ;) 
De tidligere innkjøpte lyktene, falt ikke i smak hos Frøken Snupp, så vi var på leting etter nye. Denne gangen gikk vi på Indiska, og der fant vi disse; 
Både Frøken Snupp og jeg var enige om at de måtte vi bare ha ;) 


Da vi gikk i butikken og kikket, fant jeg noen andre lykter også som jeg ikke klarte å gå i fra. Olivengrønne med gullelefanter - er liksom helt meg ;p  Ha, ha.. Litt spesielle kanskje, men de passer hos oss;
Så fra nå av, er elefanter for husdyr å regne, 
her hos oss :))


Ønsker dere alle en kjempefin dag!