fredag 15. juli 2016

Geirangerkofte

Jeg var så heldig å få en kjempefin bok: 24 norske kofter til bursdagen min. Det gikk litt tid før jeg fikk bestemt meg for hvilken kofte jeg ville strikke. Til slutt endte jeg opp med Geirangerkofta. Dette mønsteret synes jeg var enkelt og fint, men det som var enda viktigere var at jeg ikke kan huske å ha sett denne kofta før. 
Jeg titter jo stadig rundt på nettet, og det er noen kofter som går igjen og igjen og igjen. Ei sånn kofte vil ikke jeg ha! Mye artigere med noe som  ikke sitter på "alle"
Jeg valgte duse rolige farger, i følge Frøken Snupp: innmari kjedelig! Ja, egentlig er det nesten ikke farger heller. Jeg har brukt tre nyanser av grått, og små innslag av en ca. plommefarge.  
Garnet er Gjestal Vestlandsgarn
Pinner: 3,0 og 3,5 mm
Egentlig var mønsteret laget til et tynnere garn, men jeg tenkte at jeg trengte den ekstra størrelsen som forskjellen i garntykkelse ga. Da det gjelder klær til meg selv, er jeg vant til å tenke stort! Men, så har det skjedd, at klærne mine har vokst i skapet i vinter. Yuu-huu! Det klager jeg ikke over, selv om kofta ble alt for stor til meg. Derfor blir denne kofta lagt i "giverglede-kurven" . Vet ikke hvor den havner, men håper den kan varme en som trenger det. 


*****

Ta vare på hverandre! 

Stor klem fra meg :)