fredag 2. desember 2011

Tror du at du rekker det, mamma?

Spørsmålet kom fra Frøken Snupp sist fredag kveld; Jeg har lyst på en ny genser til Tomb, jeg mamma, tror du at du rekker det? Ja, hva rekker ikke en mamma..... :) Forutsetningen var at hun måtte velge av garnet jeg har liggende, for det tar noen dager å få garnet som man kjøper på nettet, i hvert fall hvis man bestiller en fredag kveld!
Frøkna stupte ned i den ene kassa med Drops Nepal garn, og vips var mamma i gang med strikkepinnene. Mandag kveld var genseren ferdig: Hipp hurra for tykt garn og tykke pinner!!!


Frøken Snupp har selv bestemt hvordan genseren skulle være; ribbestrikket med raglan-felling, lange ermer og kroppsnær. Og oppskriften ble til når mamma tok fram kuleramma :)
Hun valgte seg disse fargene: 0100- natur, 0501 - grå melert, 7120 - lys grågrønn og 7139 - grågrønn. 
Selv om den var rask å strikke, krevde det selvdisiplin for å feste alle trådene.... Sukk og stønn! Et raskt overslag ga meg tallet tusen, men det kan være at jeg telte litt feil der.... I alle fall; jeg har festet noen tråder hver dag, og i går kveld var både genseren og frøkna klare for fotografen:) Hun var godt fornøyd med resultatet :)
Og i morgen er vi klare på Tomb! Håper jeg ser flere av dere der! 
*****
Jeg har mange blogger som jeg følger, og der er masse spennende og inspirerende å lese. Etter messa skal jeg igjen stupe inn i blogg-verden og kose meg og lese bloggene deres! Dere er ikke glemt, nemlig!
*****
Jeg vil minne om konkurransen jeg har gående; alle som vil kan delta! Den pågår fram til søndag. 
*****
Ønsker dere alle en fin advents-helg!
Stor klem fra meg :)