søndag 21. august 2011

Nyheter og masse annet

Fra i fjor sommer har jeg hatt en ide i magen om å selge garn som jeg har plantefarget selv. Dette har jeg ikke sagt høyt, og derfor var det ekstra koselig da jeg fikk henvendelser med spørsmål om å få kjøpe garn :) Og til deg, Vilma; jeg sender så gjerne garn til Danmark :)
Salget kommer til å gå via nettbutikken min, for det er det enkleste både for dere som skal kjøpe og for meg. Dere vil få garnet raskere hjem i postkassa også, siden dere betaler med kort ved bestilling. 
Det er bare ett eller to nøster av hvert farge-bad, og det kan være nyanser og variasjoner i fargen der også. Årsaken er at alt farges for hånd i stor kjele. Så nå er det bare å følge med; jeg skriver et innlegg om det her i bloggen min når garnet er klart for salg.
********************
Jeg har så mange planer og tanker om hva jeg skal ha for salg til neste julemesse. Vanlige strikkede kluter er en av dem. 
Så langt i sommer har jeg strikket et sted mellom 30 og 40 kluter..... men hva har jeg igjen? Langt færre enn det. Det er nemlig flere enn meg som har funnet ut at de beste klutene er de som er strikket, og derfor har jeg solgt unna nesten etter hvert som jeg har strikket dem. Men jeg setter veldig pris på at folk vil ha det jeg lager, så slike luksus-problemer som dette, ønsker jeg selvsagt velkommen :)
********************
Tidligere i sommer strikket jeg flere duskeluer (som jeg allerede har vist fram) . Og også her solgte jeg flere av dem. Så var det en mamma som ville ha likt til guttene sine, og bestilte et pannebånd til eldste-gutten som skulle matche duskelua, som jeg forøvrig ikke rakk å ta bilde av før den forsvant:
Garnet er "selvfølgelig" Drops Nepal :) Synes disse blå-fargene er utrolig fine, til tross for at jeg egentlig ikke er så begeistret for blått lenger :) Pannebåndet ble levert i går, og mottakeren virket i hvert fall fornøyd :)
Og de som er ekstra observante har kanskje sett at jeg har fått meg nye merkelapper i svart. Jeg strikker stadig mere til gutter og menn, og de har sikkert ikke spesielt lyst til å gå med lapper med rosa hjerter på. De rosa har jeg sydd inni plaggene, men heretter skal de være svarte og beige og synlige :)
********************
Og til slutt noe som absolutt ikke har med strikking å gjøre, men derimot handler mye om tålmodighet. De som har fulgt meg lenge, vet at tålmodighet ikke er min sterkeste side, det gjelder i grunnen i alle sammenhenger. Jeg har i alle år holdt på at familien skal ha et visst antall fiskemiddager i måneden, og det har aldri gitt meg spesielt høy popularitet ... 
Nå har "lillegutt " i familien nettopp fylt 17 år, og da jeg var ute og øvelseskjørte med ham i går, spurte jeg hva han kunne tenke seg til middag på lørdagskvelden. (Vi pleier å kose oss litt ekstra da) Og svaret jeg fikk, beviste for meg at tålmodighet lønner seg; -Jeg har lyst på stekt laks og ovn-stekte poteter, var svaret.....
Tenk, det tok 17 år..... :)

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. 
Stor klem til alle!