tirsdag 18. oktober 2011

FFK-skjerf samt lue og pulsvarmere i brunt

Jeg strikker mye om dgaen, for jeg har nemlig begynt å tenke på årets julemesse. Fram til nå har jeg måttet konsentrere meg om bestillinger, men nå er alt levert og jeg kan konsentrere meg hundre prosent om å strikke det jeg "mangler" til messa. 
Jeg fikk en bestilling på supporter-skjerf, og mottakeren (som jeg tror skal få det til jul) er ihuga FFK-supporter. 
Jeg sto fritt til å lage det slik jeg ville, og da måtte jeg spørre sønnen min til råds. Han sa meg hvilken vei stripene måtte gå (kunne for all del ikke ha langsgående striper, hvor dum går det an å bli à??? ) og at frynser er et must
Så da så.... gikk jeg i gang, og her er resultatet: 
Som dere ser, er det her snakk om felter av hver farge, disse er for brede til å kalles striper, synes jeg. 
Skjerfet er strikket i Dale Freestyle
Det var et nytt bekjentskap for meg, og det frister til gjentakelse! Veldig mykt og deilig, og på pinner nr 6,0mm (tror jeg) gikk det radig unna også :) 
*******************
Ellers har jeg strikket ei baggy-lue i enkel perlestrikk: 
Garnet er Drops Nepal, farge 0300 Beige. 
Jeg tenkte å lage pulsvarmere til, men fant ut at perlestrikk kanskje ikke er det beste til det. Jeg er redd de ville blitt vide etter å ha tatt dem av og på et par ganger. Derfor valgte jeg å lage et par lange med fletter istedet: 
Det kommer ikke så godt fram av bildet, men disse er ganske lange. Det var visst veldig bra, i følge Frøken Snupp... Herlig å gjøre noe riktig gitt!!
Så da kan jeg ta kvelden med det i minne..... og er ganske smart, i hvert fall helt til ungdommene står opp i morgen! God natt alle sammen!
Stor klem fra meg :)