onsdag 25. januar 2012

Premie i posten og Gode Gamle Minner.....

I et tidligere innlegg fortalte jeg at jeg har vunnet i en strikkekonkurranse på Trådsnella. Luen kan dere se HER
I dag kom premien i posten: 
Tre hesper med Eco-Alpakka fra Viking garn. Det er ganske tykt og  utrolig mykt og godt. Det eneste som er litt ko-ko er at de som har pakket, har klart å legge i to hesper lys grå med forskjellige innfargings-nummer.... Amatører! Men, men jeg er jo glad for gevinsten, og om det ikke blir lue og skjerf som på bildet, skal jeg lage meg noe annet av det :)
**********
For en tid tilbake var jeg innom en bruktbutikk og kikket. Og da fant jeg denne, som jeg bare ikke klarte å gå i fra: 


Jenter som lekte seg igjennom 1960- og 70-tallet kjenner den helt sikkert igjen. For dere andre kan jeg fortelle at det er en Tjorven-dukke. Dette var dukken med stor D ! Jeg husker at jeg hadde to stykker; en med svart hår og en med røde fletter som skulle forestille Pippi. Ønsket med en med lyst hår også, men det fikk jeg aldri.... (verden var urettferdig allerede på 60-tallet!!)
Jeg har sett etter slike dukker på loppis`er, for de jeg hadde, ble gitt bort til en liten niese... Og endelig hadde jeg hellet med meg. Og her sitter den. Betalte bare tretti kroner for den, men det er kanskje mere enn de kostet nye i sin tid...... 
Jeg kan berolige dere med at jeg ikke er typen som har dukker stablet opp i sofaen og skifter klær på dem etter anledning. Men dukken ble kjøpt kun iført truse, og jeg kan fortelle at den buksa lukta ille innestengt kjeller. Søpla neste med den. 
Har strikket en kjole til den, før den legges i et skap. Får jeg besøk av noen små frøkner, er den sikkert ok å leke med i 2012 også :)
Ha det godt alle sammen!
Stor klem :)