mandag 19. september 2011

Flere vester....

Først av alt; takk for alle koselige kommentarer til garnet mitt, og magebeltene mine! Veldig, veldig fint å høre at de faller i smak hos andre, når jeg har jobbet lenge for å komme fram til det resultatet dere så i forrige innlegg. Det ser jo alltid så enkelt og lettvint ut når det først er ferdig, og da lurer jeg alltid på hvorfor jeg ikke gjorde slik med en gang, istedet for å prøve mange andre varianter først... Men, sånn er jeg laga!
***** 
Jeg strikket en stripete vest til modellen min, som dere kanskje husker. Den falt i smak, ikke bare hos min lille modell, men også hos bestemoren hennes :) Og dermed var det fram med pinner og garn og strikke til de andre barnebarna hennes også; to jenter på 4 og 6 år. De skal få vestene til jul.
Bildene som er tatt av bare vestene er for lyse, det er fargene på den modellen min har på seg som er den riktige :)
Vesten hennes var i utgangspunktet en prototype av størrelsen, og fordi jeg ikke var sikker på om jeg hadde nok garn i en farge, ble den stripete. Da er det ekstra moro at den faller slik i smak at jeg må lage flere :) Men det blir med disse tre.....Alle er strikket i Drops Nepal i fargene grå-lilla, mellomrosa og natur. Knappene er skjell-knapper, og frøkna har selv valgt dem. De er jo rosa :)
*****
Det har blitt en vest til den siste uka; 
Denne er størrelse 1-2 år og er også strikket i Drops Nepal, støvrosa denne gangen. Jeg valgte mørkebrune knapper; synes det er fint til denne helt lyse rosa :) Knappene har jeg forresten til slags i butikken min :)
*****
Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan lage oppskriften til tunikaen  i flere størrelser og ha for salg. Det er i farta, og jeg har ikke glemt det! Jeg driver nå og strikker opp en i størrelse 10-12 år... Som dere sikkert har fått med dere, vil jeg strikke opp alle størrelsene selv, for å se at oppskriften er riktig. Det tar tid, men det kommer! Oppskrift på lue og leggvarmere regner jeg med å ha ferdig samtidig :) 
Ønsker dere alle en fin uke!
Klem fra meg:)