søndag 16. oktober 2016

Ryddesjau

Nå er tiden kommet for å rydde litt i lageret mitt av ferdig strikkede plagg. Noe legger jeg ut for salg, men det aller meste har jeg planer om å gi bort. Det meste av det jeg har strikket, husker jeg, men jeg får noen overraskelser også. Som denne lua her: Mønsteret i denne synes jeg er fint, men jeg husker ikke hvordan jeg strikket det. Surrehue! Så nå er planen å granske den nøyere for å skrive ned oppskriften. En gang i framtida...... så denne må jeg ta vare på inntil videre. Lua er forresten strikket i Drops Nepal, et nydelig mykt og varmt garn. 

Disse sokkene hadde jeg også glemt: Det er så greit med sokker, det krever ingen konsentrasjon. Så disse ble til men jeg så på håndballjentene våre i aksjon under OL. Da var det kun fokus på kampene, og vips var det tre par sokker. 
De er strikket i et strømpegarn jeg kjøpte på Gjestals fabrikkutsalg for lenge siden. Spenstige farger, men de varmer i hvert fall godt. 

Og jammen fant jeg ikke et par små sokker også: 


Disse håper jeg vil varme bena til en liten kropp. De er strikket i ren ull, og er gode og varme. Sånne sokker er fine restegarn-prosjekter, raske og enkle og strikke, så slike har det blitt mange av etter hvert :) 
Jeg leter videre.....  
*************

Ha det fint alle sammen! 
Stor klem!