torsdag 19. mai 2016

Det er lov å la seg friste..... visstnok!

For en stund siden var jeg inne på www.spinnvilt.no 
for å kjøpe nøstepinne, den som jeg har vist fram tidligere. Men det går ofte som det pleier, jeg lot meg friste til å kjøpe noe mer, sånn med det sammen jeg var innom på nettsida. Det var jo så mange fristelser! Og det er fort gjort!
Jeg falt for denne boksen: Den så veldig praktisk ut, så den havnet i handlekurven. 
Da pakka kom, var jeg veldig spent. Først og fremt på nøstepinnen, som viste seg å være veldig fin og praktisk! Den har jeg brukt masse allerede. (Jeg har faktisk kjøpt meg en til, sånn til hyttebruk!) 
Så var det boksen da. Den så passe stor og fin ut på nett, men det sto ikke oppgitt mål, og den ble ikke vist ved siden av noe annet, så man kunne få en pekepinn om hvor stor den var. Og det var den ikke, for å si dets sånn. Stor, altså. 
Den var ikke middels stor engang. Den var liten
Jeg fikk ikke plass til broderisaksen min i den engang: 


Boksen var veldig liten og søt, og målte 6 x 20 cm da den var brettet ut. Her var det ikke plass til annet enn små søte ting som maskemarkører og merkebånd: 


Men det var ikke det jeg trengte, så boksen ga jeg bort til Mannen. Han har alltid behov for oppbevaring til "duppe-ditter". 
Jeg fortsetter å bruke min gamle, gode, billige og glorete sminkepung fra IKEA. 


Denne er 20 cm lang, 12 cm høy og har en bredde på 7 cm i bunnen. 
Her får jeg plass til alt jeg trenger: strømpepinner 20 cm, rundpinner, pinnemåler, målebånd, saks, sytråd, markører, merkelapper og alt jeg ellers måtte trenge. 
Dette er blitt et "nød-kit" som jeg alltid har med meg der jeg ferdes med strikketøy. Pinnestørrelser bytter jeg ut, etter hvilken størrelse jeg strikker med i "øyeblikket".
Det at den er passe stor og rommer alt, er perfekt for meg :)

Er det flere en meg som går på slike smeller, og ender opp med å fortsette å bruke det gamle, gode? (Det tror jeg! )

********

Ta vare på hverandre! 

Stor klem :)