tirsdag 7. september 2010

Peppermynte....

... er det første jeg tenker på når jeg ser på disse sokkene. Det blå- og grønnfarga garnet er farget med icing colours. Jeg liker godt dette garnet; det gir et slags kjølig, svalt inntrykk. Vet ikke hvorfor jeg tenker på peppermynte, men men...

Garnet jeg har farget er Safir denne gangen også, og siden jeg har en relativt liten bolle å farge i, (jeg "koker" i micro på samme måte som med Kool Aid) har jeg bare ett nøste av dette også. Derfor bruker jeg bare litt om gangen, slik at det rekker til flere små plagg :)

Jeg kaller dette mønsteret for "skorsteinsmønster", men aner ikke om det er riktig. Synes i alle fall det er et fint mønster når jeg bare skal bruke litt kontrastfarge. Og for en gang skyld tror jeg at jeg skal beholde sokkene selv... kanskje *smil*

Septembergave!

Også denne gangen har jeg fått ei kjempefin pakke fra garnvennen min! Garn og mønster til pulsvarmere, knapper, blonde, hjerter og mosaikk :)  OG et stilig kort, som vanlig :)

Garnet var utrolig mykt og deilig, og i en nydelig brunfarge! Gleder meg til å prøve det, for det er et garn jeg aldri har vært borti før. Knappene og den andre pynten har jeg allerede tanker om hva jeg skal bruke til :)

Tusen, tusen takk vennen min!!!