søndag 6. mars 2016

Restegarn-prosjekt #4

Restegarn er ikke bare små nøster for meg. 
Det hender at jeg har to "like" nøster med med ulike innfargingsnummer. Da er det jo fullt mulig å strikke noe som krever bare ett nøste om gangen, kanskje med følge av mange andre små nøster. Jeg valgte derimot å bruke dem til sokker, hvor jeg kunne bruke begge nøstene til ett prosjekt. Det grå er såpass likt at det er ikke lett å se at sokkene er strikket med hvert sitt nøste. Kan du se det?Den observante leser, vil se at jeg har strikket feil i mønsteret på den ene sokken. Det la jeg ikke merke til før de var ferdige, så derfor forblir de sånn :)

Jeg bruker i underkant av 100 gram garn til et par sokker i størrelse 36-38, og da begynner jeg på nytt nøste med bunnfarge til hver sokk. Det blir to små nøster igjen, som jeg kan bruke til noe annet. 
Det okergule/gulbrune garnet til mønsteret har jeg hatt liggende lenge, uten å forstå hvorfor jeg kjøpte det. Men, men, det fikk i hvert fall være med denne gangen. 
Garnet er Gjestal Vestlandsgarn i det grå, og Gjestal Superwash Sport, det okergule (maks 25 gram) 
Pinner 3,5 mm. 

Det verste, eller kanskje det beste, er, at jeg synes neste at den okergule ble litt pen sammen med det grå! Og det sitter veldig langt inne å innrømme det! Kanskje det er håp for de andre små-nøstene også, nå.....
*****
Ta vare på hverandre! 
Stor klem!