søndag 19. februar 2012

Kjøpe, kjøpe.....

I helgen har vi vært en snartur i Kristiansand og bare kosa oss. Vakker by, men for meg er det veldig en "sommerby". Været inviterte ikke akkurat til rusleturer i byen, men kjøpesenterne derimot, er de samme uansett vær og årstid. 
På fredag kveld hadde vi ikke noe spesielt å gjøre, så vi tok en tur til IKEA. Det er sjelden jeg er i nærheten av en IKEA-butikk, så da må jeg passe på. Kjøpte masse nyttig; alt fra lamper til servietter og stearinlys. Men det som var aller mest moro var at Frøken Snupp fant masse bomullsstoffer på tilbud: 

Hele 14 meter stoff ble med hjem!! Vi har ikke planer for en brøkdel av det, men Frøken Snupp skal øve seg på å sy, så her ligger mulighetene åpne. Hun har selv valgt de ulike stoffene, så det blir spennende å se hva hun lager. 
På lørdag måtte jeg innom Sørlandssenteret, for det kunne jo hende at det er butikker der som vi ikke har her hjemme på Østlandet. Og det stemte det. Jeg oppdaget Upstairs ; en butikk som kan minne veldig om Søstrene Grene, men som har så mye, mye mere å by på! Bare utvalget av servietter og lys er nok til at jeg hadde lyst til å kjøpe hele butikken!! Skal ikke komme inn på alt hva jeg kjøpte der, men kan nevne at 12 meter blonde var noe av det: 
Da jeg hadde leta litt rundt, for så å spørre en hyggelig dame, fant jeg endelig garnbutikken. Flott butikk med to veldig hyggelige damer bak disken. Der fant jeg denne: 

En slik mappe til rundpinner har jeg ønsket meg lenge, men det har aldri blitt til at jeg har bestilt meg en. Men i butikken sto den på disken og ropte på meg, og da kunne jeg jo ikke la den bli igjen! Det er hele 15 rom i den, så her er det plass i massevis!
Kunne jo ikke gå ut av butikken uten garn heller: 

Som dere ser, fant jeg refleksgarn! Det har jeg vært på utkikk etter lenge, så da jeg endelig fant det, måtte jeg jo passe på :) Ellers er det salg på Drops Strømpegarn for tiden, så noen nøster Fabel og Delight ble med hjem. Jeg har egentlig bestemt meg for at jeg ikke skal kjøpe mere garn til privat bruk på en stund, men hva jeg kan få bruk for til bestillings-strikk kan jeg jo aldri vite...... hm, hm! Dum unnskyldning, men den holder for meg :) Men det blir lenge til neste handletur nå, det er helt sikkert!!
Når jeg ikke kjører bil selv, synes jeg det er veldig avslappende å med et enkelt strikketøy. Så jeg fikk ferdig dette skjerfet på turen: 
Dette er litt mindre enn på oppskriften. Jeg brukte ca. 75 gram garn, kan jeg tenke meg. Synes det er greit med et som ikke er så stort også, som jeg kan bruke inne uten at det blir for varmt. 
*****

Ha det godt alle sammen! 

Stor klem :)