søndag 22. januar 2012

Sokker til Frøken Snupp

Det er alltid moro å besøke andre blogger, og jeg får masse inspirasjon av det. Vilma er en slik blogg. Hun som har bloggen er en kunstner med farger og mønsterstrikk framfor alt, men hun strikker alt mulig annet flott også. Tidligere i måneden hadde hun et innlegg om Hønsestrikk. Det er kort sagt; strikk med det garnet du har og skap noe unikt!
Da jeg leste innlegget, var min første tanke: igjenkjennelse. I studietiden var lommeboka slunken, og jeg var alltid glad for å få litt restegarn med hjemmefra. Alt kunne brukes! Det ble mest sokker av restegarnet, og på den måten sparte jeg penger så jeg kunne strikke meg andre plagg av "nytt" garn. Den gang gikk det sport i å aldri ha to like sokker. I dag synes Frøken Snupp at det er tøft med fargerike sokker av ymse slag, og det siste paret er til henne: 
Alt garnet er Gjestal Safir. De to nyansene av lilla har jeg farget med blåtre og det melerte oransje er farget med Kool Aid. Resten er  små rester av Safir, kjøpt som de er. 
Dette er virkelig artig strikk; jeg strikker det mønsteret som faller meg inn, med den fargen jeg har lyst til å bruke der og da. Og siden sokkene ikke er like, rekker det ikke å bli kjedelig heller:) Vakre kan man ikke kalle dem, men at de har særpreg kan ingen benekte! 
Ønsker dere alle en super dag!
Stor klem :)