tirsdag 16. april 2013

Projo strikketreff 2013

I helgen som var, var det igjen tid for strikketreff i regi av Projo-produkter. Ei flott helg med faglig påfyll, inspirasjon og hyggelig prat gikk egentlig alt for fort (slik den pleier å gjøre). 
På lørdag var det mannekeng-oppvisning av Rauma-strikkeprodukter, samt work-shops med ulike temaer. 
Blant annet var designer Johanne Ländin der i år også og ga masse råd og tips og ikke minst inspirasjon til å lage egne design. 
Johanne Ländin øverst til høyre på bildet. Ellers ville jeg vise hvor flott Projo-damene hadde gjort det for oss: de hadde flyttet butikken til kursstedet slik at vi kunne handle garn hele tiden treffet varte. Da var det lett å glemme alt garnet jeg har hjemme og at planen egentlig er å bruke mest mulig av det før jeg handler mer. Jeg røk på en real smell kan du si.... ; 
- 6 nøster Mirasol vant jeg, og ett nøste Projo alpakka fikk alle deltakerne, ellers kjøpe jeg myyyyyye; - to hesper Cascade Heritage paints, - fem hesper Cascade sock yarn, - to 100 grams nøster Opal, seks nøster Arwetta classic, ett 100 grams nøste Zauberball (Scoppel wolle), ett hundre grams nøste Admiral (Scoppel wolle) og tre hesper Malabrigo socks. 
***
Faglig påfyll og shopping er supert, men det aller beste er allikevel å treffe igjen kjente fra tidligere år, og å møte nye trivelige mennesker. Vi holder kontakten folkens, så sees vi igjen om et år !
*****