onsdag 14. september 2016

Verdens kjedeligste blogg-tema: sokker!

JA, jeg vet det. Sokker er det kjedeligste man kan vise fram. Men jeg må gjøre det allikevel. Jeg kjøpte meg et nøste til med Novita 7 Bröder. Denne gangen skulle det bli sokker. Jeg hadde et nøste på 150 gram, og det står på nøstet at det skal være nok til ett par sokker.
Nå valgte jeg å bruke garnet "fortløpende" og ikke lete meg fram til fargene for at sokkene skulle bli like. Gadd rett og slett ikke å sløse med garnet på den måten, for det man klipper av er som regel så lite at det ikke er brukenes til noe annet. 


Da sokkene var ferdig, var det mye garn igjen på nøstet. Derfor veide jeg sokkene, for å se om nøstet ville rekke til et par sokker til. Sokkene veide 75,4 gram. Da skulle det holde til et par til hvis jeg strikket litt kortere skaft på dem. Det gjorde det: Etter dette paret, hadde jeg igjen ca. 1 meter med garn. Flaks kaller jeg sånt! 
Egentlig liker jeg sokker med langt skaft, men jeg får leve med disse allikevel. At jeg fikk to par på ett nøste synes jeg var bra. Så det er en fordel å ha små bein noen ganger også. 
Hva jeg synes om fargene? Hmm... tror ikke jeg kjøper maken en gang til, for å si det sånn! Men, sokker er sokker, og da duger alle farger, bare de er gode og varme.

***********
Ta vare på hverandre! 

Stor klem!