mandag 13. februar 2012

Frustrasjon og lubne hjerter

Hva gjør jeg når mitt nye kamera, innkjøpt for mindre enn to måneder siden, streiker? Jo, tar meg en tur i butikken hvor jeg kjøpte det. De var veldig hyggelige og imøtekommende, og skulle sende kameraet mitt inn til reparasjon. Allerede der ante jeg uråd, men hvilke alternativer har jeg? INGEN. Så derfor smilte jeg pent og takket for god hjelp. Jeg ble tilbudt lånekamera fra butikken, og siden jeg ikke har flere kameraer hjemme, takket jeg pent ja til det også. Så langt så godt. 
Vel hjemme skal jeg ta kameraet i bruk, og ser at det må være et av de aller første digitale kompaktkameraene som kom på markedet (uten at jeg har noe peiling på det!) . Innstillings-mulighetene er lik null, så her er det bare å knipse og se glad ut. Resultatet blir deretter...... Nå pleier jeg ikke å ha verdens beste bilder, men jeg har klart å presentere bedre enn dette: 

Dette er husets nye bord-skånere.
Jeg strikket og tovet en veske av plantefarget Gjestal Safirgarn (av bjørk, rogn, krapp og philodendron amurense blant annet). Dette garnet er supert til toving hvis man vil ha et tett, fast og litt bouclè-aktig resultat. Passer ypperlig til vesker og andre ting som må tåle litt hard bruk. Veska ble det ikke brukende fasong på, men jeg kaster ikke så mye tovet "stoff". Lagde meg en mal og klippet ut 4 hjerter, to og to like store. På baksiden har jeg hatt på Pop Up Line, (de mørke prikkene dere ser på det ene hjertet) slik at hjertene skal ligge rolig på bordet. Synes selv jeg var litt lur der ;-p
*****
Så vil jeg få ønske nye følgere 
velkommen til bloggen min! 
Det er så koselig at dere har 
funnet veien til meg!
Ha det riktig godt alle sammen! 
Stor klem :)