tirsdag 19. oktober 2010

En liten premie til meg selv

Jeg lovte meg selv at når jeg hadde strikka tre par store herresokker i raggegarn, skulle jeg unne meg å strikke noe "morsomt". Store herresokker er nemlig ikke det artigste jeg vet å strikke, kanskje mest av alt fordi det er så tungt for armene. Det er allikevel noe jeg alltid må ha på bordet på julemessa * smil *  Jeg vil jo ikke skuffe kundene mine.
Men en liten "premie" i form av å strikke noe annet innimellom må jeg få unne meg. Ideen til dette sette kom i går kveld. Som vanlig begynner jeg bare å strikke fordi jeg vet hvordan jeg vil ha det - mønster skriver jeg etterpå hvis jeg blir fornøyd!

Det er strikket i to tråder BomUll fra Marks og Kattens. (50/50 ull/bomull) Et aldeles supert garn for de som ikke fikser å ha ull på hals og hode. Samtidig er det "passe varmt" . For de som savner Triplex-garnet kan jeg fortelle at BomUll likner ganske mye i tvinning og tykkelse, og det gir et litt blankt inntrykk.

Knappene er store treknapper med motiv, og jeg bare digger dem!!! Synes de kommer godt fram på dette garnet  * stort smil * (Jeg har fortsatt noen knapper igjen i bloggbutikken hvis noen ønsker å kjøpe)

Nå er settet ferdig og frøken Snupp har vært motvillig modell på verandaen...... så nå er det bare en ting å gjøre; strikke flere par herresokker  !!!