lørdag 20. desember 2014

Gaver i førjulstida

Jeg lever etter mottoet; ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Derfor har jeg strikket gjennom året som snart er omme, alt fra babyklær til luer, sokker og votter til voksne. Det viser seg at jevn strikking gjennom hele året, gir mange plagg! Det ble til sammen fire store bæreposer som jeg leverte hos Frelsesarmeen på torsdag. Jeg har ikke tatt bilder av alt, men mye av det har jeg vist tidligere her i bloggen. Men et par bilder kan jeg vise dere: 


Denne jakka strikket jeg for å lage en oppskrift for lenge siden. Notatene mine har jeg somlet bort, og jeg orket ikke begynne å telle meg fram, derfor ga jeg den bort i stedet. 
Den er ca. størrelse 0-3 måneder. Den ser større ut på bildet enn den faktisk er.... Ja, bilder kan lyve de også! 


Disse luene og halsene strikket jeg sist uke. Jeg hadde en del av dette tykke garnet fra Vikinggarn som jeg har fått for flere år siden. Fargene er litt spesielle (
for ikke å overdrive) men jeg tenker som så, at disse plaggene varmer godt til en som trenger det helt uavhengig av farger!

Jeg har oppfordret dere tidligere, og jeg gjør det igjen: lag noe å gi det til noen som trenger det! Det behøver ikke å være i så stor skala som jeg strikker (jeg er hjemmeværende og kan strikke mye) for alt er bedre enn ingenting. Og så er det engang slik, at det er større glede i å gi noe til andre enn å få noe selv. Det å ha muligheten til å gi, er i seg selv en gave!

Nå får jeg gi meg, før jeg blir for dyp her..... 

**** ¨¨ **** ¨¨ ****

Ønsker dere alle noen fine dager nå mot jul! 
Stor klem til dere alle!