fredag 21. oktober 2011

Oktobergave og hjertesukk en fredagskveld...

Tiden går fort, og jammen fikk jeg ikke pakke i posten i går- oktoberpakke fra garnvennen min:
Den inneholdt masse spennende denne gangen også. Nydelige servietter, kort i konvolutter til å dekorere selv, gull-klistremerker, spennende te (de små lange pakkene til venstre... de har masse små hull så hele "pinnen" puttes i koppen. Nydelig te og smarte pakker ) og sist men ikke minst 4 nøster med Ragge Sport. Dette garnet ser kjempefint ut, og minner veldig om Drops Fabel som du sa, Lena.
Gleder meg veldig til å prøve dette garnet :) Jeg har ikke funnet det i noen Europris-butikk jeg har vært innom her i Østfold nemlig, men skal prøve den diiiiigre butikken i Fredrikstad, de har kanskje alle typene med garn.
Tusen,tusen takk for super pakke, Lena! Det er alltid like moro med pakke!!
Og vet du, nå har jeg bestemt meg for hva jeg skal bruke det Pickles-garnet til også, det jeg fikk av deg sist måned! Men det kan jeg ikke røpe ennå, dette er jo en tid for hemmeligheter......
OG; pakken din er på vei over fjorden, Lena!

Jeg har tidligere skrevet om det garnet som jeg trodde var det samme som Ragge Sport:
Det heter Sports ragg (kjøpt på Sparkjøp) og veldig ulikt, både i tykkelse og tvinning. Det ser slik ut:
Dette garnet minner mere om Soft Ragg i tykkelse og tvinning... Ikke lett å orientere seg; og jeg som trodde jeg hadde litt oversikt! NOT! Dette garnet har jeg brukt til hals, og den ble veldig myk og deilig...... egentlig er det vel strømpegarn dette også :)
Men jeg må si jeg er litt frustrert over alle de ulike produktnavnene på like og nesten like garntyper - de er alle forskjellige etter hvilken butikk-kjede som selger det. Skjønner at hver kjede vil ha sine merke-varer, men det er veldig forvirrende for lille meg... Og det at ikke alle butikker i en kjede har de samme garntypene er nesten enda verre!! Når jeg ser at noen som bor et annet sted har kjøpt et garn, vil jeg ha muligheten til å kjøpe det der jeg bor også!!
Dette var kveldens utblåsning ;p Nå skal jeg kroe meg i sofaen med strikketøyet og nyte en god kopp te :)
Ønsker dere alle en fin kveld! 
Stor klem fra meg :)