fredag 8. november 2013

Kjedelig nyttestrikk: sokker til store og små

Det er ikke til å komme utenom at høsten har satt inn for fullt, og det er tid for å ha noe varmere på bena. Og hva er vel bedre enn ren ull? Jeg har sagt det "en million" ganger, og jeg gjentar det så gjerne; sokker i ren ull er det desidert varmeste! 
De varer kanskje ikke like lenge som de sokkene med nylon/polyester-blanding, men hvorfor skal man gå å fryse på bena for at sokkene skal vare lenger?? Nyte kulda lenger, liksom. . .
Nei, her går jeg for ren vare: Her er det sokker i alle størrelser fra de aller minste ca. størrelse 20 til de største som er 38/39. 
Det er ikke vanskelig å se at restegarn-posene mine har blitt betydelig slankere etter "operasjon strømpe-strikk", og det er en forbrytelse å si at de er pene alle parene. . . 


. . . men jeg synes det er en veldig god følelse å lage noe godt og varmt av nesten ingenting. Og det skal sies at alle parene allerede er gitt bort til noen herlige barn, som synes det er kult med sokker med mange farge! Og bedre kan det vel ikke bli? (Sånn for ordens skyld; de marineblå var til mamma`n)
*****
God helg, folkens!

Stor klem fra meg :)