mandag 1. november 2010

Litt av hvert en mandag

Aller først vil jeg si tusen takk til dere Lena og Mimouna, for gode råd og tips angående garn! Send med adressen din på mail Mimona, så kommer det en hilsen i posten fra meg! Til deg Lena, jeg sender overraskelsen sammen med novemberpakka di  :)

Nå har jeg fått svar fra Gjestal. Konklusjonen er vel at jeg reagerer på svevestøvet fra garnet, men de kan ikke gi meg noe svar utover det. Men det må være greit nok. Jeg er jo en "allergisk person" og ingenting overrasker meg lenger.
Gjestal har et nytt garn nå som heter Ragg Soft, som ikke skal være så hardt og grovt som raggegarnet. De skulle være snille å sende meg noen nøster så jeg kunne prøve det. Kjempesnilt gjort!
Fortsettelse følger for de som måtte være interessert!!!

Jeg produserer litt forskjellig nå om dagen. Har gått over "lista" mi til julemessa og funnet ut hva jeg mangler. Det er jo alltid sånn at nye ideer kommer da tiden er knappest, men i år tror jeg at jeg er godt i rute hvis jeg ser bort i fra sokkene....

Disse tova pulsvarmerne har ligget som en UFO siden i våres, men nå har de endelig fått pynt på seg:
På fredag kveld hadde jeg lyst til å strikke noe med sterke farger som en motvekt til alt det offwhite og brune det har blitt i det siste. Siden fredags- krim på NRK tar sin tid, ble lua også ferdig :) Denne er strikket i to tråder tynn alpakka.
Og noen barnesokker i ren ull :

Ha en super uke alle sammen!