tirsdag 15. mars 2016

Strikkefestival på Mysen 2016

Sist lørdag var det strikkefestival på Mysen. Det var et fint arrangement, med mange ulike tilbud om aktiviteter, utstillinger, foredrag osv. Et flott arrangement, jeg håper blir gjentatt!
Jeg hadde dessverre ikke orientert meg skikkelig i forkant, og gikk derfor glipp av et foredrag. Nina Garnlund Sæther holdt foredrag om boka si "Votter" som inneholder strikkemønster fra hele Norge. Synd, men man kan jo ikke få med seg alt....

Etter å ha gått rundt å sett masse fint, tatt en kaffekopp med ei venninne osv. stakk jeg innom utstillingslokalet en siste gang. Da oppdaget jeg noen som sto og solgte lodd for husflidslaget. Jeg vinner aldri, men tok noen lodd bare for å støtte. Og det er jo lov å håpe; de hadde jo så mange flott premier!
Gjett om jeg ble overrasket da jeg fikk en telefon en liten stund etter at jeg hadde kommet hjem. Det var ei hyggelig dame fra husflidslaget, som kunne fortelle at jeg hadde vunnet. Og det var ikke hvilken som helt  premie; det var denne flotte boka: Det som er ekstra moro er at denne sto øverst på ønskelista mi til bursdagen min! Så nå må jeg endre ønskelista som jeg ga til Mannen :) 
Denne boka har strikkemønster fra hele Norge, og jeg må si at dette er den flotteste votte-boka jeg har sett! Jeg har flere stående i hylla, men ingen av dem kan måle seg med denne. Det gjenstår bare å se om oppskriftene er funksjonelle. Men det tar sin tid å strikke seg gjennom alle oppskriftene her. 

Og en ting til som var ekstra moro, jeg fikk boka signert! 


Kall meg gjerne barnslig, men jeg synes det er moro med signerte bøker, jeg!
*****
Og ikke nok med det, på veien ut av lokalet, sto det ei dame bak en gammeldags tombola. Moro! Det kan jeg ikke huske sist jeg så! Jeg måtte jo ta noen lodd der også, og tenk, så vant jeg igjen! 
Flotte håndheklede grytekluter! Det satte jeg virkelig pris på. Det er mange timers innsats fra giveres side!


Ja, det var altså meg som aldri vinner noe, det. Men, med to gevinster på en dag, har jeg kanskje ikke lov til å si det lenger ?!
Heldiggris, er jeg!

*****
Ha det fint alle sammen!
Klem :)