tirsdag 28. februar 2012

Marius til Mina

Endelig er den ferdig, Marius-genseren til min niese. Det har tatt sin tid, for på grunn av mange bestillinger, har jeg strikket litt på denne genseren innimellom alt annet. Men nå er den klar for levering:
Jeg vet faktisk ikke hvor mange Marius-gensere jeg har strikket i mitt liv,men det er mange. Jeg må innrømme at det er en befrielse å strikke dem med rundt bærestykke! Kun to små sømmer under ermene, og vips! så er monteringen ferdig. Håper denne moten holder seg lenge :=) 
Synes det gjorde seg med lilla også, selv om det ikke blir så framtredende som rødt. For ordens skyld: jeg har brukt svart, naturhvit og lilla (litt "støvlilla" på en måte). Garn: Gjestal Safir.
Nå har jeg faktisk fulgt oppskriften slavisk (nesten) , og det innbefatter også vrangborder i perlestrikk. Det angrer jeg litt på, for jeg synes de ble litt klumpete på et vis. Jeg skal strikke maken genser til Snupp, men da tror jeg at jeg velger vanlig ribb på vrangborden istedet. 
Jeg har også strikket den et par omganger høyere bak i nakken, for på oppskriften sto det at den skal være lik foran og bak.
Så gjenstår det bare å se om Mina liker den og om den passer til henne. 
***********
Her skinner sola så fint i dag. 
Håper dere har det bra der dere er. 
Stor klem :)