tirsdag 6. desember 2011

Førjuls-handel

Dagen i dag var satt av til førjulshandel. Jeg skulle  virkelig slå på stortomma, og handle nesten bare til meg selv. Jeg hadde lyst på noen nye klær blant annet. 
Men så gikk det som det så ofte går; jeg fant flere koselige julegaver, handlet juleblomster og hadde den obligatoriske kaffekoppen på cafe sammen med Mannen. Men hva med klær? Fant ingenting jeg likte så godt at jeg gadd å bruke tid i prøverommet..... Ganske typisk!
Siste butikk vi var innom var Europris Pluss. Den er betydelig større enn den butikken vi har her i bygda, og jeg hadde et stort håp om å finne garnet Ragge Sport (Gjestal) . Jeg har fått noen herlige nøster av dette garnet fra Garnvennen min, og det var forelskelse ved første maske! Nå er det garnet snart strikket opp (dere får se det senere) og jeg ville ha mer!!! OG jeg fant, jeg fant!!!!!
Det var ikke så mange farger å velge i, og den lilla som jeg ønsket meg mere av, hadde de ikke, men jeg kjøpte disse her: 

Jeans-blå, oransje/brun, rosa/lilla og rosa. Angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere nøster. Må nok muligens en ny tur til Fredrikstad før jul....hm, hm :)
**********
Ha en super kveld, alle sammen! 
Stor klem fra meg :)