onsdag 10. august 2011

Strikker med tanke på vinteren

Jeg liker ikke å tenke på det mens det ennå er sommer, men det kommer faktisk kjøligere dager også. Og siden jeg er på en julemesse hvert år, må jeg strikke hele året for å ha nok varer på bordet mitt :) Messa er et av årets høydepunkt, som vi gleder oss til alle sammen.
Nå har jeg strikket en del luer:

Disse to luene var egentlig tre, men den tredje solgte jeg før jeg rakk å ta bilde av dem. Disse er strikket i et av yndlings-garnene mine; Drops Nepal. Mykt og deilig, og sååååååå mange fine farger :)
Disse er også strikket i dette garnet;

Duske-luene var veldig populære i fjor, derfor må jeg ha med meg noen til neste messe også. Jeg har funnet oppskriften på nettet, men husker ikke hvor. Så hvis du som har  lagt ut mønsteret leser dette; tusen takk for ideen !
Oppskriften var til et tynnere garn, så jeg har justert det slik at jeg kan bruke det til Nepal. Liker bedre å strikke av tykt garn enn å strikke med to tråder.
Denne blåbær-lua er en bestilling:


Denne er strikket i Drops Karisma; marineblå og lys oliven-grønn. Jeg har droppet lus på denne. Synes det  ble finere enn om jeg skulle hatt hvite lus.....


Ha det riktig godt alle sammen!