mandag 10. oktober 2011

Ferier varer ikke evig....

Det gjorde heller ikke høstferien til ungene. Og det er i grunnen godt å komme i fast "gjenge" igjen etter en uke med late dager. 
Men når det gjelder strikking har jeg ikke ligget på latsiden. Med Sparkjøp nærme feriens oppholds-adresse, ble det ikke èn, men mange turer for å kjøpe garn i løpet av uken.
Fikk veldig lyst til å strikke sokker, så det ble to par i ferien:
Størrelse: 37-38
Garn: Safir fra Gjestal

Størrelse: 42-43
Garn: Safir fra Gjestal
Mønsteret til disse to parene vil komme for 
salg i butikken min om litt (Må bare skrive det ned først) 
***** 
Vi fant også et garn som heter Regnbuegarn på Sparkjøp, også fra Gjestal. Tror bestemt det er samme garnet de har på -nille , men der heter det noe annet og har andre fargekombinasjoner. Som de fleste nå sikkert vet, er jeg ingen stor tilhenger av flerfarget garn, men disse kombinasjonene synes jeg var delikate: 
Jeg hadde ikke oppskriften på Himalaya-tøfler for hånden, men jeg tror jeg husket riktig. Her er det tre par i små størrelser. 
Litt garn hadde jeg pakket med meg før vi dro også, og det var blant annet Karneval-garn, også fra Gjestal
Det ble til ett par Himalaya-tøfler i størrelse 42-43 og ett par i 38-40. Dette garnet var helt supert til slike tøfler; det er ganske tykt (strikker på pinner nr. 5,5) og det blir gode og varme tøfler og de går mega-raskt å strikke!!! Synd at dette garnet kun er å få i tre fargekombinasjoner.... skulle gjerne hatt det i flere duse farge-kombinasjoner også!!
Nå vil jeg ønske dere alle en riktig fin uke!
Stor klem fra meg :)