mandag 30. mai 2011

Søtnos-votter og litt til

I helga regnet det litt, så kom det ei regnskur og senere pøsregna det .... det er i korte trekk helga som var ;(
Men da er det godt at huset er innhola og at jeg har nok garn. Og garn har jeg, etter å ha handlet Dropsgarn til - 30 % i bøtter og spann. ( Her snakker jeg ikke poser, men store kartonger )
Jeg har begynt å handle Dropsgarn hos Strikkenett.no og der har de verdens kjappeste ekspedering. En gang bestilte jeg etter klokka ni på en tirsdagskveld, og på torsdag ettermiddag kunne jeg hente pakka på posten :) Og fri frakt for alle bestillinger over femhundre spenn er også gull for meg som bruker så mye garn :)) De store lappene flyr fort nok allikevel.... 
Det var dagens reklame; og den er i aller høyeste grad fortjent :D
Men tilbake til strikkinga; jeg lagde jo en Søtnos-lue tidligere i uka, og i helga strikket jeg votter som passet til:
Her hadde jeg valget mellom to onder når det gjaldt bilder; og endte opp med å vise dere dette, selv om den støvrosa her ikke er helt lik originalen.... 
Ellers har jeg strikket noen kluter også; super strikk når jeg skal være sosial samtidig ;)
Den gusjebrunbeige- aktige fargen går under betegnelsen "lys fersken" ...... håper aldri jeg ser en fersken i den fargen;) Alle er strikket i Drops Paris. De andre fargene jeg har bestilt i dette garnet, synes jeg har vært fine, og bare en bom må vel sies å være godkjent ;) Min gusjebrunbeige-klut blir oppvaskklut i heimen. Kan jo ikke gi bort noe sånt!!! De andre kommer nok for salg, eller blir brukt som gaver.
Detter er nesten mitt første møte med Paris, og jeg synes det er et godt garn å strikke av. Liker bedre et litt tykkere garn, enn å strikke kluter med to tråder. Da er det lett at enkelte masker blir med enkel tråd, når blikket er festet andre steder enn på strikketøyet.
Jeg strikket også ei lue i helga. Denne er strikket i Drops Karisma og er cirka størrelse ett år; 
Nå er det jo aldeles kul krøll å få tatt et normalt bilde av ei lue med rullekant, når man ikke har et hode å sette den på. (Det var denne dukken jeg trenger da...) Men fargene er jo greie i det minste; vinrød, støvrosa og hvit. Jeg synes i alle fall det ble en pen farge-kombinasjon. 
Resten som ble til i løpet av helga får dere se senere; det tar nemlig tid å sy i noen knapper...... i hvert fall hvis man aldri begynner... ;)
Ellers vil jeg minne om konkurransen som jeg har gående; du finner linken dit i venstre marg :)


Ha en super kveld, alle sammen!