onsdag 4. januar 2017

GODT NYTT ÅR!

Ja, så er det nye året i sin spede begynnelse, og jeg håper dere har hatt glede av det dere har lest hos meg i året som har gått. Og selvfølgelig ønsker jeg dere velkommen til å følge med videre i det nye året. Noe nyttig, noe trivielt og forhåpentligvis noe helt nytt også. Ja, hva jeg kan by på vil tiden vise. 

Jeg starter veldig kjedelig med erfaringer med et garn som var helt nytt for meg. Da jeg var på strikkefestivalen i Fredrikstad i fjor høst, var det en forhandler som solgte dette garnet, Mondial "Happy feet" :


Jeg kjøpte det fordi jeg falt for fargen, og fordi det virket så mykt og deilig. Mykt er det virkelig, og veldig godt å strikke med. 
Dette er et strømpegarn som er litt tykker enn for eksempel Drops Fabel eller Regia strømpegarn. 


Det ble et par sokker til meg selv. 
Jeg brukte pinner nr. 3, 0 mm. 
Etter dette paret, er det igjen nesten et halvt nøste. Ikke helt nok til et par til i samme størrelse, men nok til et par barne-sokker. 
Heldigvis kjøpte jeg et nøste til i en annen farge, så jeg kan glede meg til enda et nytt par :) 

Jeg har gått inn på nettsiden som står på banderolen på garnet http://www.lanemondial.it , men finner dessverre ikke dette garnet der. Kanskje det er et garn som har gått ut av sortimentet, ikke vet jeg.... Det er i tilfellet synd, for dette garnet likte jeg veldig godt. 

******
Ta vare på hverandre i det nye året! 
Stor klem fra meg!