fredag 27. januar 2012

Sjal på bestilling og ny sokker til Snupp

Det er ikke ofte jeg strikker i blått, men nå har jeg hatt en bestilling på blått sjal. Og blått er jo egentlig en fin farge, ren og enkel på et vis. Dette er et helt enkelt glattstrikket sjal, med en liten bølgekant nederst. 

Det er strikket i Sandnes Alpakka på tykke pinner for å få det litt løse, lette preget. Kan ikke huske at jeg har strikket i akkurat dette garnet før, men det blir ikke siste gang. Nydelig mykt, og veldig godt å strikke av. Prisen er det eneste jeg ikke er så glad i, men her er det så absolutt verdi for pengene. 
**********
Sokker får man som kjent aldri nok av, og jeg hadde igjen litt Gjestal Safir i gilde farger. Passer midt i blinken for Frøken Snupp:

Rosa, oransje, brun og naturhvit... ikke like, men allikevel et par. Dette er en grei måte å strikke restegarn-sokker på uten  å måtte feste tusen tråder etterpå. Her strikker jeg med en farge til den tar slutt, og da starter jeg med neste. Kun to tråder å forholde meg til mens jeg strikker, og ved å strikke striper føles det som hver farge varer "lenger" :)
Ha det fint alle sammen!
Stor klem :)