onsdag 24. juli 2013

Sokker - ikke akkurat sommerstrikk

Ja, nå er det virkelig sommer, og jeg nyter sol og varme her i Kristiansand.
Sist uke hadde jeg Mannen på besøk og vi tilbrakte mange dager i strekk i Badelandet ved Dyreparken. Kjempefint sted :) 
Det var nok noen som vurderte å ringe den gule bilen da de så at jeg satt og strikket i varmen, men heldigvis gjorde ingen tanken til handling. 
Veldig fint med strikking for da kan jeg jo være sosial samtidig som jeg soler meg :) Etter et par dager hadde jeg strikket disse; 
Det er fortsatt innmari kjedelig å strikke to like sokker, 
bare så det er sagt ;) Derfor ble det en av hver, men allikevel i nær slekt. 
Sokkene er ca. størrelse 37 og er strikket i Sandnes Smart  på pinner nr. 3,5 mm. Dette er det første jeg strikker av garnet jeg kjøpte på Fretex nå i sommer, og det er første gang jeg bruker dette garnet. Jeg er litt usikker på om jeg i det hele tatt liker garnet. . .  synes det var litt "akryl"-følelse i det. Dessuten delte det seg veldig lett. Jeg er helt klart mer glad i ren ull og ikke det som er superwash-behandlet. 
*****
Velkommen til nye følgere! Kjempestas at dere vil følge meg :)
*****
Jeg jobber videre med det jeg ikke kan vise fram ennå. . . . og kanskje kommer det litt sommerstrikk igjen om ikke så lenge. 
Og for de som tror at jeg ikke er interessert i å lese bloggene deres lenger; dere kan ikke ta mer feil! Det er rett og slett tiden som ikke strekker til hos meg om dagen. Men jeg kommer helt sikkert sterkere tilbake :)
*****

Ha det bra og nyt sommerdagene!
Stor klem fra meg :)