søndag 5. desember 2010

Årets julemesse....

Ja, så er det dagen der på. Sliten i rygg og ben og kjempefornøyd med gårsdagen! 
Det er alltid koselig å være på Åpen Julegård på Tomb! Bare trivelige mennesker, og veldig mange av dere besøkte min stand! Mange av dere kjente jeg igjen fra tidligere år, og flere av dere kom med skjerf, sjal, luer og votter og fortalte meg at "dette har vi kjøpt av deg" ... Det gjør meg så ufattelig glad! Og etter dagen i går, vet jeg at det er enda flere jeg varmer med produktene "mine" .....Jeg hadde selvfølgelig glemt kamera i år, så jeg tok noen bilder med mobilen. De er fryktelig dårlige, men bedre enn ingen bilder ..... 


Alle bildene er tatt mens vi holdt på å rigge opp. Det er alltid så mange besøkende at det ikke nytter å ta bilder senere på dagen. Og i år viste det seg at det var greit at jeg tok bilder mens jeg ennå hadde varer igjen.

Messa åpnet egentlig klokka elleve, men allerede kvart over ti kom de første kundene. Jeg hadde med meg mannen min, Johanne datteren vår og hennes venninne Maylinn. Og det skal jeg si at var "mannskap" som jobba godt! Uten dem hadde jeg ikke klart meg, for det meste av tiden ekspederte vi kunder alle sammen, samtidig! 
WOW! For en dag!


I dag har jeg begynt å tenke jul her hjemme. Gaver skal ordnes, kjøttkaker stekes og kaker bakes. Men mest av alt skal jeg kose meg i resten av adventstiden også. Jul blir det uansett!


Ønsker dere alle en fortsatt fin adventstid!