torsdag 25. september 2014

Jakka mi er endelig ferdig!

Jeg kjøpte en del tynn, ren ull på Sentral Market i Riga, og planen var at noe av det skulle jeg bruke til en jakke til meg selv. Jeg hadde ikke nok til en jakke av de fargene jeg ønsket å bruke, så jeg fylte på strikkeposen med flere nøster Rauma Finull. 
Jeg startet med friskt mot i juni, men med det nydelige. varme været vi hadde i sommer, ble det for varmt å ha et så stort strikketøy i fanget. Derfor har dette vært et prosjekt som har tatt tid, men nå er jakka endelig ferdig.  
Oppskrift hadde jeg ikke, men det hadde helt klart vært en fordel. . . Jeg har aldri likt kroppsnære gensere og jakker, så jeg ville ha jakka litt lang og romslig. Det ble den !Jakka er alt for stor, men da jeg oppdaget at jeg var på ville veier, hadde jeg kommet så langt at jeg ikke gadd å rekke opp igjen. Den får lov å være stor, og den blir helt sikkert god å ha til vinteren. Og fargene? Jeg elsker dem!
Garnet jeg kjøpte i Riga var nesten identisk med Finull, og det var veldig godt å strikke av. Siden jeg hadde glemt hvor drøyt Finull egentlig er, har jeg mye garn igjen. Muligens nok til ei jakke til.
Men da skal jeg ikke tenke fullt så stort. . .

***** 
Ha det fint alle sammen! 

Stor klem fra meg : )