torsdag 8. mars 2012

Strikk og søm

Først av alt: gratulerer med dagen, alle dere flotte damer!
Det er mye som skjer om dagen, og liten tid til å strikke. Men litt blir det allikevel. 
Jeg har strikket et sett til dukke: 
Bukser og jakke strikket i Super soft ull fra Holst garn i fargene Pomegranate nr. 30340 og Heather nr. 40518. 
Garnet er veldig godt å strikke av og holder seg fint i vask, men det er litt "butt" på en måte. Fargene jeg har brukt her, så også annerledes ut på nøstene (på min pc!) enn de var i virkeligheten. Siden jeg ikke visste  hva jeg skulle bruke garnet til, ble det like godt et sett til dukken. Det er sikkert et barn som kan glede seg over det :) 
Frøken Snupp har strikket et stort teppe til en liten gutt som snart blir født:
Snupp klaget på at det var vanskelig å strikke pent. Men slik blir det bare når man strikker tynt garn på tykke pinner. Jeg synes fargevalget hennes er fint også; isblå nr. 8105 og lys camel eco nr. 2020 (Drops alpakka) Teppet er ganske stort. Hun har strikket fra snipp til snipp, og brukte først 2 nøster blått og så 2 nøster camel. Heklekant rundt. Nå gjenstår det bare å vaske teppet, så kan babyen komme!
***************
Nå skal jeg gå tilbake til det jeg egentlig burde gjøre i dag: 


Sy kostymer til Ungdommens Musikkteater i Askim. 
De har premiere fredag om en uke, og kostymene er langt i fra klare. Da er det greit å ha en del mamma`er som kan sy litt hjemme :)
***************
Jeg ser at jeg har fått flere følgere siden sist jeg skrev innlegg. Velkommen skal dere være! Kjempekoselig at dere vil følge bloggen min! 

Ha en fin dag alle sammen! 

Stor klem :)