onsdag 20. juli 2016

Restegarn-strikk for hvilken gang?

Som  mange sikkert har fått med seg, så strikker Frøken Snupp og jeg tepper til Barne-intensiven på Rikshospitalet. Det blir alltid rester, og vi kaster ikke den minste korte garnstubb. Rester er også garn! Jeg samler de små nøstene i en egen pose, og innimellom samler jeg opp farger som jeg synes passer sammen og som jeg vil bruke til noe. 
Det kan for eksempel se slik ut: 

Dette er ikke rare greiene, men jeg regnet med at det holdt til ei lita lue. De trenger nemlig det også på Riksen. Ikke den vakreste kreasjonen jeg har laget, men den varmer nok godt en liten gutt (eller jente?) allikevel, tenker jeg. 
Garnet holdt i massevis. Det ble faktisk noe til overs denne gangen også. Det har Snupp allerede begynt å bruke i et nytt teppe.


*****
Jeg var så heldig å få masse garn av en god nabo, både påbegynte nøster og hele nøster.  Og midt inni blant alt dette, dukket denne opp: 
Ei veldig pent strikket hjertelue! Den manglet bare snorer, så jeg heklet en kant rundt hele lua, samtidig som jeg heklet snorer. Jeg valgte gult, for da kan den brukes av både gutt og jente. 

Dette er små plagg som havner i "giverglede-kurven" . Har ikke bestemt meg ennå, men ser ikke bort i fra at det blir Frelsesarmeen som ender opp med den kurven i år også. 


*****
Ta godt vare på hverandre!
Stor klem fra meg!