tirsdag 5. april 2011

Bare man holder bena varme.....

Tiden for varme klær er fortsatt ikke over, selv om jeg hadde store forhåpninger i går da sola skinte fra skyfri himmel og is-flekkene i innkjørselen ble merkbart mindre i løpet av dagen. Men det var i går... i dag hadde vi oppholdsvær på formiddagen og jeg kledde meg for trimturen min med godt mot..... Hadde ikke kommet langt av sted før regnet kom, og du som det kom! Hølja ned kan man si ;(  Jeg ble kliss våt, men ull på bena (og "godt" tempo) gjorde at jeg ikke ble kald. behøver vel ikke si at den varme dusjen etterpå var herlig!!!
Jeg har hatt en del små nøster med restegarn liggende, og hva er vel bedre enn å strikke sokker da?! 
Dette paret ble nesten like, men bare nesten... den observante vil se at jeg har noen striper med rosa og lilla i tuppen på den ene ;)
De andre parene jeg har strikket nå, kan være vanskeligere å se at er i slekt. Jeg blåser nemlig en lang marsj i hvordan de ser ut, og to like er det sjelden at jeg har ;) Synes det er fryktelig kjedelig å feste tråder, så derfor strikker jeg opp ett og ett nøste.... og resultatet blir der etter. Men en ting er sikkert; disse sokkene varmer like godt som andre sokker i ren ull :)
Jeg starta så fint med å bytte tråd midt under foten slik jeg pleier, men etter som restene ble færre, bytta jeg der hvor jeg gikk tom for en farge. Det "paret" nederst til venstre bærer sterkt preg av det :)
Varme føtter er glade føtter, så pass på å hold dere gode og varme, og nyt dagen folkens!