onsdag 6. april 2011

Apropos varme ben...

Først av alt; takk for alle tilbakemeldinger jeg får av dere. Det er alltid like koselig og det inspirerer meg til å skape nye strikka-saker å vise fram. Og takk til dere alle nye følgere; jeg setter pris på dere alle sammen ;) (Jeg har lovet en ny give away når jeg passerer 100 følgere... ) 
Med nye følgere og give away-er rundt forbi har jeg stiftet bekjentskap med mange, for meg, nye blogger, og det er så moro! Så mange kreative mennesker det finnes dere ute i verden ;)
Jeg synes selv at jeg har gått litt på tomgang en stund nå, og det skyldes vel først og fremst at jeg har strikket fem like jakker i ulike størrelser + tre like gensere, alt dette for å "ferdigstille" to oppskrifter. Etterpå har jeg brukt opp masse små rester og strikket sokker til Frøken Snupp og meg selv. (Det ble faktisk ganske så ryddig i den ene plastkassen ;) 
I går kveld fikk jeg lyst til å strikke meg sokker i Drops Nepal - ingen bombe siden Nepal er min siste store forelskelse ;) 
Strikket dem litt lange i skaftet og forlenget dem ytterligere med en heklekant øverst. Et lite satin-bånd ble det jammen også, hverken den bredden eller fargenyansen jeg egentlig ville ha, men måtte ta av det jeg hadde liggende her. Det får duge ;) 
Disse var så raske å strikke at jeg begynte på et nytt par i går kveld, de er helt annerledes og i støvrosa ;) De kommer senere... 
Ha en fin onsdagskveld folkens!