mandag 14. november 2016

Tova votter igjen.

Jeg fortsetter å tømme kassa med Hillesvåg-garn, og nå har jeg kommet over på Pelsull-garnet. Det er av det første Pelsull-garnet som kom, og jeg er usikker på om det er samme fargeutvalg og nummer nå. Hillesvåg er flinke til å lage melerte farger, og de kan ha utviklet garnet siden det kom, og jeg tror dette garnet heter Tinde Pelsullgarn nå.  
Uansett, jeg har brukt opp det garnet jeg hadde igjen. Og jeg kan vel trygt si at disse vottene har blitt melerte, med stor M...
Alle vottene er strikket med dobbel tråd på pinner nr. 6,0 mm.
Oppskriften er fortsatt den samme som FØR .Her er det en blanding av oker (den syke gul-grønne), lys brun og gråblå. Jeg brukte ikke kjøkkenvekten da jeg fordelte garnet i to nøster, og derfor er det de ulike. Pytt, pytt.... Men tomlene er like , da!


Her har jeg brukt lys brunt, cognac og oker. Kun små rester igjen av oker, så de ble til tomler og snorer. Og her tok jeg fram kjøkkenvekten, så de brune- og cognacfargede delene ble sånn ca. like. 
SÅ begynte det  virkelig å gå på stumpene løs: 


Nå måtte jeg søke til posen med rester av det latviske ullgarnet jeg har liggende. Det ble burgunder som "bunnfarge, og diverse små rester i vill blanding. Her har jeg bare brukt opp et nøste og gått videre til neste, og så fikk det bli som det ble. Og det ble det, kan du si...... ! 
Ingen av disse vottene kan kalles pene, men de har en viss sjarm, synes jeg. Dessuten er de gode og varme, så de skal få lov til å være reservevotter på hytta. Det finnes ikke noe mer irriterende å mangle votter når jeg skal ut og hente ved!
*******
Ha det bra folkens! 
Stor klem til dere alle!